LEZZET VLAARDINGEN

LEZZET VLAARDINGEN De Smaak van Rijnmond! LEZZET!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2836 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lezzet Vlaardingen. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 19:52 Vroeger waren de italiaanse pizza's lekkerder helaas de laatste 2 bestellingen was een teleurstelling voor ons.
22 mei 2022 om 8:57 Goeie pizza. Dunne bodem. Heerlijk Netjes op afgesproken tijd afgehaald
20 mei 2022 om 10:17 Bij mijn broodje doner kebab aangegeven dat het zonder sla en tomaat moet (ivm intolerantie). Helaas is hier niet naar geluisterd, waardoor ik het niet kon eten. Broodje kon zo de prullenbak in. Een nieuwe laten komen was te laat op de avond.
19 mei 2022 om 22:59 Eten goed als altijd. Maar bezorging daar moet echt wat aangedaan worden, gozer komt aan met muziek standje discotheek, houd eten onderste boven om uit te kunnen stappen waggeld naar de voordeur op ze gemak. Meerdere kinderen wakker plus een baby!
18 mei 2022 om 7:13 De kapsalon vond ik te vettig en er zaten aangebakken zwarte stukken vlees in erg jammer
17 mei 2022 om 19:21 Lekkerste pizza & pasta van vlaardingen bedankt weer Lezzet.
15 mei 2022 om 23:13 Kapsolon niet lekker Vlees niet genoeg
15 mei 2022 om 16:05 Broodje kip doner is geweldig!
15 mei 2022 om 9:17 Op tijd en het eten was weer prima.
15 mei 2022 om 0:57 Echt lekker
13 mei 2022 om 22:33 Gast normaal gesproken bestelde ik altijd kapsalon kipfilet wat altijd mijn fave was vandaag kapsalon kipsate besteld en het was lekker lekker en hotwings sowieso altijd lekker
12 mei 2022 om 21:59 After 2 hours waiting I give up. Rating for quality have to be 0. Please send me my money back to me.